Skip to content

De schakel tussen jou en je hostingpartij

Op het moment dat er iets mis is met je website, wil je dit natuurlijk direct opgelost hebben. Maar wat als je hostingpartij moeilijk te bereiken is, communicatie in een andere taal plaatsvindt of er technische vragen worden gesteld waar je het antwoord niet op kunt geven? Fullstak biedt de oplossing. Zie ons als jouw webtechnische personal assistant, wanneer er een probleem is komen wij in actie.

Wat is managed hosting?

Managed hosting is mogelijk wanneer je gebruik maakt van een hostingpartij, waarbij je een server deelt met andere klanten. Een basis hostingpakket is vaak vrij voordelig, echter zijn de communicatiemogelijkheden en service dan ook in verhouding. Daarom biedt Fullstak managed hosting aan, waarbij wij als schakel tussen jou en de hostingpartij fungeren. We houden jouw website up-to-date en indien nodig communiceren we direct met het hostingbedrijf.

Fullstak biedt bedrijven in heel Nederland ondersteuning voor diverse soorten toepassingen, bijvoorbeeld managed WordPress of Magento hosting. Managed hosting services zijn voor zowel websites als webshops inzetbaar. Wat kost managed hosting bij Fullstak? Dat is geheel afhankelijk van uw wensenlijst en eisenpakket.

 

Wilt u bespreken wat de mogelijkheden van managed hosting zijn? Neem gerust contact op met een van de webexperts bij Fullstak in Breda.

Wat kost managed hosting bij Fullstak?