Skip to content

Een professionele website of online shop

Wanneer je je bedrijf op een professionele manier wilt profileren, is het belangrijk dat de website dit ideale beeld weerspiegelt. Een website kan jouw succes maken of breken, wees dus zorgvuldig in het kiezen van een webontwikkelaar. Wil je je zakelijke website of webshop laten bouwen door een ervaren en kundig webdevelopment bureau? Neem contact op met Fullstak.

Jouw webdevelopment specialist

Fullstak is een professioneel webdevelopment bureau in Breda, maar we ontzorgen bedrijven door heel Nederland. Dit doen we door de volledige webontwikkeling uit handen te nemen. Hoe we dat aanpakken? Allereerst willen we natuurlijk persoonlijk met je in gesprek, zodat we jouw eisen, wensen en doelen als uitgangspunt kunnen nemen bij de ontwikkeling. We bespreken ook welke acties je wilt dat jouw klanten op je website ondernemen en welke functies daarvoor nodig zijn. Vervolgens gaan onze webdevelopers aan de slag met het bouwen van je website.

Welk websysteem we gebruiken voor het bouwen van je website is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder jouw eigen voorkeur. Uiteraard nemen we op dit gebied een adviserende rol in, zodat je goed geïnformeerd een beslissing kunt nemen. Fullstak werkt onder andere met de software van WordPress en Magento. Zodra de eerste opzet van de website gereed is, presenteren we deze in een responsive design, zodat je direct een goed beeld hebt van de look & feel, de functionaliteiten en gebruiksvriendelijkheid van de website.

Een zakelijke website met WordPress of Magento

Wat kost het laten bouwen van een website of webshop?

Het klinkt misschien cliché, maar de prijs van het laten maken van een website of webshop is geheel afhankelijk van jouw eisenpakket. Een uitgebreide prijsberekening kunnen we dus pas overleggen nadat we met je in gesprek zijn gegaan. Wel kunnen we je natuurlijk een indicatie geven, neem hiervoor gerust contact met ons op.