Skip to content

API development of koppeling

Klaar om slimmer en efficiënter te werken in je bedrijf? Automatiseren is dan essentieel. Maar hoe? Je werkt met verschillende softwarepakketten en systemen, waardoor er vaak handmatig en dubbel werk gedaan wordt. Of misschien worden leads en opdrachten vanuit je app, website of webshop nog steeds deels handmatig verwerkt. Dat kan beter, met een API. 


Fullstak is een professioneel API development bedrijf in Breda. Wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op en stel al je vragen.

Hoe werken API's?

API betekent Application Programming Interface en is bedoeld om verschillende applicaties en systemen met elkaar te laten communiceren, op geautomatiseerde wijze. Door een klein stukje code van het oorspronkelijke programma te gebruiken, kan de gebruiker via de API een bepaalde opdracht geven. Deze opdracht wordt vervolgens weer omgezet in code die het programma begrijpt. Denk bijvoorbeeld aan de betaalmodule in een webshop, deze kan gekoppeld worden aan het backoffice systeem in je bedrijf.

De mogelijkheden van API-ontwikkeling zijn divers en de toepassingen oneindig. We ontwikkelen de API die jij nodig hebt geheel op maat, op basis van jouw wensen en behoeften. Daarnaast kunnen we ook de koppeling maken tussen je systeem en gangbare, bestaande API’s, zoals bijvoorbeeld:

  • Google Maps en calendar;
  • Facebook en Instagram;
  • Mollie en IDeal.

API ontwikkeling op maat en bestaande toepassingen

Wat kost API development of het koppelen van een API?

De kosten voor een API lopen uiteen, zijn afhankelijk van de complexiteit, de software waar je momenteel gebruik van maakt en of er al een bestaande API voorhanden is. Hoe duur het ontwikkelen van een API is hangt dus af van de situatie en jouw wensen. Wil je een inschatting van de kosten of een offerte op maat? Neem dan contact op met Fullstak.