Skip to content

UX Design door Fullstak

UX staat voor User Experience, waarmee de gebruikerservaring bedoeld wordt. Een UX designer is gespecialiseerd in het analyseren van online gebruikersgedrag, om de bevindingen vervolgens toe te passen in een design. Fullstak is gevestigd in Breda en gespecialiseerd in UX ontwerp voor websites, webshops en applicaties.

Een gebruiksvriendelijke website of webshop kenmerkt zich door een intuïtief design, dat wil zeggen dat gebruikers informatie die zij zoeken gemakkelijk kunnen vinden en op een logische manier de, door jou gewenste, route op de website doorlopen.

Wat maakt een design gebruiksvriendelijk?

UX ontwerp voor een duidelijke customer journey

Wat is dan het voordeel van een intuïtieve, responsive website? Je kunt hierdoor op basis van jouw doelstellingen, een klantroute ofwel ‘customer journey’ uitstippelen. Welke beslissingen wil je dat jouw bezoekers nemen en wat is het gewenste resultaat? Door deze informatie te delen met jouw persoonlijke UX professional, zorgt Fullstak ervoor dat jouw website of applicatie volledig UX geoptimaliseerd is. Laat de bezoekers maar komen!

Hoe weten we wat de juiste klantroute is?

Hoe weten we dan of de gebruiksvriendelijkheid van je website in orde is? Goede vraag. Allereerst kijken we zelf met een frisse blik, door de ogen van een bezoeker naar je website of app. Bijvoorbeeld, of deze logisch is opgebouwd en of we belangrijke informatie gemakkelijk kunnen bereiken. Vervolgens kunnen we verschillende designs door middel van A/B testen laten beoordelen. Onze UX designers zijn bovendien ervaren en weten wat de basisvereisten zijn voor een gebruiksvriendelijke site of applicatie.

Fullstak beschikt over UX ontwerpers die je adviseren en aanpassingen kunnen maken aan bestaande ontwerpen. Je kunt ons echter ook inschakelen voor de complete ontwikkeling van een gebruiksvriendelijke app, website of webshop. Neem gerust contact met Fullstak op.