Skip to content

Een website laten maken

Een professionele zakelijke website, het is een must voor elke ondernemer of elk bedrijf. Met een goede website laat je je klanten zien voor welke producten of diensten ze bij jou terecht kunnen en wat jouw unique selling points zijn. Wil jij je op een professionele manier profileren en je onderscheiden van je concurrenten? Neem dan contact op met webdevelopment bureau Fullstak! Onze webdevelopers nemen de volledige ontwikkeling van jouw site van A tot Z voor hun rekening en zorgen voor een eindresultaat waar jij én jouw doelgroep blij van worden!

De perfecte zakelijke website voor jouw doelgroep

Je bedrijfswebsite kan jouw succes maken of breken. Waar je met een goede professionele website klanten wint, kan een slechte site juist het tegenovergestelde tot gevolg hebben. Niks is immers zo funest voor je verkoopcijfers als een onoverzichtelijke of slecht functionerende webshop of een verouderde website met onjuiste informatie. 

 

Je wilt met jouw website duidelijk laten zien waar jij als bedrijf voor staat. Dat je professioneel bent en mensen jou kunnen vertrouwen. Een goede zakelijke website heeft de juiste look & feel, stelt jouw kernwaarden centraal en sluit aan bij jouw doelgroep.

Wil je een nieuwe website laten maken dan is het dus belangrijk dat je in zee gaat met een professionele webdeveloper die rekening houdt met jouw wensen en behoeftes en rekening houdt met jouw klanten en wat deze willen.

 

Wanneer je besluit je website te laten maken door Fullstak, gaan we eerst met jou in gesprek om te ontdekken wat jouw eisen, wensen en doelen zijn zodat we deze als uitgangspunt kunnen nemen bij de ontwikkeling van jouw nieuwe site. Ook bespreken we met jou welke acties je wilt dat potentiële klanten op jouw website ondernemen en welke functies hiervoor nodig zijn. Vervolgens gaan de webdevelopers van Fullstak aan de slag met het maken van je website. Zodra de eerste opzet van de site af is, laten we deze zien in een responsive design zodat jij als klant direct een goed beeld krijgt van de look & feel, de functies en de gebruiksvriendelijkheid van de site. 

 

Zijn er dingen die je graag anders ziet, mis je bepaalde functionaliteiten of zijn er andere verbeterpunten? Wij gaan aan de slag met je feedback en stellen alles in het werk om het perfecte eindresultaat te behalen!

Je website laten maken door Fullstak

Bij Fullstak kun je een zakelijke website laten maken met WordPress of Magento. De websites die wij maken zijn altijd voor jou op maat gemaakt. Welk websysteem we gebruiken voor het maken van jouw site is afhankelijk van jouw eigen voorkeur en een aantal factoren zoals het doel van je website en de grootte van je bedrijf. 

 

WordPress begon als een simpel blog platform maar is inmiddels uitgegroeid tot hét populairste content management systeem voor het maken van websites. Steeds meer grote en kleine bedrijven kiezen ervoor hun zakelijke website te maken met WordPress en dat is niet voor niets. Wanneer je besluit een WordPress website te (laten) maken, heb je namelijk keuze uit meer dan 50.000 gratis premium thema’s en plugins. Wat het doel van je zakelijke website ook is, er is dus altijd wel een geschikte uitstraling of tool te vinden. Alles is met een paar muisklikken aan te passen aan jouw persoonlijke wensen dus je kunt met WordPress zeer eenvoudig jouw eigen unieke uitstraling creëren. 

 

In tegenstelling tot WordPress is Magento van origine een eCommerce platform en dit websysteem biedt op dit vlak dan ook enorm veel mogelijkheden. Zo kun je niet alleen een zeer groot aantal producten aanbieden, het is ook mogelijk deze te categoriseren, kortingen op diverse manieren te verwerken en meerdere webshops vanuit één omgeving te beheren. Magento is vooral geschikt voor grote, professionele bedrijven die jaarlijks een grote omzet (denk hierbij aan een bedrag van minstens €500.000 per jaar) behalen of meerdere webshops vanuit één omgeving willen beheren.

Een zakelijke website met WordPress of Magento

Wat kost het laten bouwen van een website of webshop?

Dat is iets dat veel mensen ons meteen vragen, maar eigenlijk kunnen we die vraag pas beantwoorden als we weten wat jouw eisen, wensen en doelen zijn. Daarom gaan we dus eerst altijd uitgebreid in gesprek met onze potentiële klanten voordat we geheel vrijblijvend een offerte opstellen. Wil je al eerder een indicatie krijgen van onze tarieven? Dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Wil jij een nieuwe webshop of website laten maken en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en onze skills? Neem dan contact met ons op via email of telefoon . Een whatsappje sturen kan natuurlijk ook!

Nieuwsgierig
geworden?