Skip to content

Jouw webshop en website designer

Je zakelijke website is vaak het eerste wat een potentiële klant van je ziet. Sterker nog, de beslissing van deze bezoeker om uiteindelijk klant te worden, wordt sterk beïnvloed door de professionaliteit die je website uitstraalt. Dit geeft aan hoe belangrijk het is om voldoende aandacht te besteden aan het webdesign. 


Het design van jouw website of webshop overlaten aan een professional? Fullstak is jouw persoonlijke en deskundige webpartner, gevestigd in Breda, maar landelijk inzetbaar. Vraag ons naar de mogelijkheden.

De factoren voor een effectief webdesign

Met webdesign ontwerpen we je website of webshop geheel naar jouw wensen en behoeften. Hierbij houden we onder andere rekening met je doelgroep, de functies, de uitstraling en je huisstijl. Een website moet er niet alleen mooi uitzien, hij moet ook functioneel zijn en je helpen je doelen te bereiken. Fullstak helpt je hierbij.

Jouw wensen

Allereerst houden we rekening met jouw specifieke wensen en behoeften. Echter, vormt jouw klant natuurlijk het uitgangspunt. Wanneer jouw wensen hiervan afwijken zullen we je hierover een eerlijk advies geven.

De gebruiks vriendelijkheid

Als ervaren webdesigners hebben we veel kennis opgebouwd op het gebied van bezoekersgedrag op websites. Het mooiste design is niet altijd het meest effectieve, het is vooral belangrijk dat je website logisch in elkaar zit en intuïtief te bedienen is.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Bij het ontwerpen van je website houden we volop rekening met de vindbaarheid via zoekmachines.

Aantrekkelijk en uniek

Dat je website bovenal gebruiksvriendelijk en functioneel moet zijn, wil niet zeggen dat een aantrekkelijk design niet belangrijk is. Met een unieke uitstraling volgens een duidelijke huisstijl onderscheid je je en roep je herkenning op.

Conversie

Wat levert je website op? Een professionele, geoptimaliseerde website is een investering, dus wil je er ook inkomsten uit genereren. Je bezoeker moet actie ondernemen. Dit faciliteren we door in het design ‘call-to-actions’ toe te voegen.

‘Mobile first’ design

Een professioneel webdesign bureau weet dat een mobielvriendelijke website geen pre maar een must is. Google heeft het ‘mobile first’ principe geïntroduceerd, wat wil zeggen dat websites met een design dat niet mobielvriendelijk is, een lagere positie in het zoekresultaat toebedeeld krijgen.
Een professional is dus onmisbaar bij het ontwerpen van jouw nieuwe website of webshop.
Wil je weten wat webdesign kost? Neem contact op met een van onze webdesigners.