Skip to content

Hosting

Wanneer je een website hebt of gaat bouwen, krijg je al snel te maken met hosting. Dat wil zeggen dat je ruimte huurt bij een hostingpartij, waar alle informatie rondom je website opgeslagen ligt. Deze hostingpartij zal ervoor moeten zorgen dat jouw website altijd beschikbaar, veilig en snel is. Het is dus van belang om te kiezen voor het juiste hostingbedrijf en de services die jij nodig hebt voor je business

SLA support hosting

Service Level Agreement is een overeenkomst waarin afgesproken wordt welke werkzaamheden binnen een bepaalde tijd verricht worden. Fullstak kan jou onder andere helpen bij het onderhoud van jouw website, om deze daarmee up-to-date, veilig en goed werkend te houden. Dit is SLA support hosting.

Managed hosting

Verloopt het contact met jouw hostingpartij moeilijk of heb je zelf de tijd of kennis niet om met hen te communiceren? Dan kunnen de hostingexperts van Fullstak je bijstaan. Wij bieden met managed hosting de schakel tussen jou en je hostingpartij, wat bijzonder goed van pas komt wanneer je te maken krijgt met taalbarrières, geringe bereikbaarheid of technische problemen.