Skip to content

Doelgericht advies over je website

danielle macinnes IuLgi9PWETU unsplash min

Het is van groot belang dat jouw website goed functioneert. Maar wanneer je volledig opgaat in het runnen van je bedrijf, heeft de kwaliteit van je website misschien niet je hoogste prioriteit. Toch is het belangrijk dat je website goed geoptimaliseerd en toegankelijk is voor je klanten. Bij Fullstak kun je je website laten testen en ontvang je een professioneel webadvies. Zo kun je met jouw website klanten aantrekken en behouden. Kortom, een geoptimaliseerde website is fijn voor de klant en goed voor jouw business.

Problemen met je website?

Er kunnen zich verschillende problemen voordoen op je website. Misschien is deze extreem traag of nog erger, hij is helemaal niet bereikbaar. Ook kan je website bijvoorbeeld te maken krijgen met malware, een virus met zich meedragen of zelfs gehackt worden. Dit is vervelend voor jou, maar ook voor je klanten. Tenslotte gun je hen ook een fijne en veilige online omgeving. Wij verwijderen malware en herstellen jouw website, zodat deze weer veilig en helemaal up-to-date is.

Waar loop je met jouw website tegenaan?

Twijfel je aan de professionaliteit van je website? Duurt het laden van je pagina’s erg lang? Fullstak biedt het nodige advies om je website te optimaliseren en beter te laten presteren. Problemen waar je met jouw website mogelijk tegenaan loopt:

  • Een hoge laadtijd.
  • De site is niet mobielvriendelijk.
  • Je website reageert niet naar behoren (niet responsive).

Fullstak checkt of jouw website nog up-to-date is en nog naar wens presteert. Als dit niet het geval is, helpen wij je graag verder.

Vindbaar in Google

Is jouw bedrijfswebsite goed vindbaar in Google? Hoe kunnen jouw potentiële klanten je website vinden tussen het waanzinnig grote aanbod op het internet. Door je website te optimaliseren voor zoekmachines en het inzetten van de juiste zoektermen, genereer je meer bezoekersverkeer naar je site. Fullstak adviseert jou op het gebied van online vindbaarheid, ofwel SEO.

Heb je een vraag voor ons? Neem gerust contact op.

lalo hernandez SYPm1x95IrY unsplash min