Skip to content

Webadvies op maat

Met jouw website wil je opvallen, maar natuurlijk wil je ook dat alles op je site functioneert naar behoren. Met de kennis en ervaring van onze webexperts kunnen wij je website professioneel onder de loep nemen en jou het advies geven dat je nodig hebt om jouw website succesvol te maken.

Advisory service

Is jouw website nog up-to-date? En is deze duidelijk gericht op je doelgroep? Het is belangrijk dat jouw website logisch is opgebouwd en je klanten gemakkelijk de juiste informatie kunnen vinden. De webconsultants van Fullstak kunnen je voorzien van het beste advies om je website optimaal te benutten.

SLA support & advies

Natuurlijk zijn de professionals van Fullstak er voor jou als het gaat om een kleine storing op je website, maar wellicht ondervind je grotere technische problemen met je website of is je website zelfs compleet offline. Indien je meer dan enkel advies nodig hebt, staan de webexperts van Fullstak voor je klaar met complete SLA Support.

SEO check up

Jouw website wil maar niet tevoorschijn komen in de zoekresultaten op zoekmachines zoals Google. Door een SEO quickscan uit te laten voeren, kun je je website compleet SEO-proof maken. Laat een SEO scan uitvoeren door de SEO specialisten van Fullstak. Onze ervaren SEO deskundigen voorzien je van het advies dat past bij de huidige situatie op jouw website.

Website check up

Is jouw website goed bereikbaar, responsive, laadt hij snel en is hij goed beveiligd? Dit zijn slechts enkele aspecten die onze webprofessionals voor je controleren tijdens een website check-up. Er kunnen zich ook grotere problemen voordoen op jouw website, door hackers of een virus bijvoorbeeld. Wacht dan niet langer en neem direct contact op met Fullstak.